Започна асфалтирането на булевард Дунав в участъка между Карловско шосе и

...
</TD
>Започна асфалтирането на булевард Дунав в участъка между Карловско шосе и
Коментари Харесай

Започна асфалтирането на булевард Дунав

Започна асфалтирането на булевард  " Дунав " в сектора сред Карловско шосе и " Свобода ", видя камерата на Plovdiv24.bg .

На правата първо е комплициран битум, а от през вчерашния ден се полагаше новият слой асфалт. До обяд беше приключена едната лента на северното платно, след което ще се продължи и с другата лента. 

Влажното време и ниските температури не са спънка за полагането на асфалта и е планувано до края на седмицата да се завърши с работата. След това ще се продължи с третия сектор сред кръстовищата със " Свобода " и " Голямоконарско шосе ".

При ремонта на " Дунав " са сменени водопровода и канализацията, което е част от построяването на Северния обходен колектор по огромния Воден план. Лотът включва действия по " Дунав " и по " Брезовско шосе ". Работата по първия бул. ще бъде завършена до края на календарната 2023 година, както е по контракт. На Брезовско остават към 200 метра, само че там ще се работи и идната година, поради археологията, която би трябвало да се изследва. 

Обектът се извършва от пловдивската компания ПИМК, а финансирането от 20 милиона лв. е по Оперативна стратегия " Околна среда 2014-2020 ".

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР